Česká verze English version

Aktuality

SOLÁRNÍ SYSTÉMY - PANELOVÉ A BYTOVÉ DOMY

SOLÁRNÍ SYSTÉMY - PANELOVÉ A BYTOVÉ DOMY

Využijte mimořádně výhodné dotační podmínky ve Vašem bytovém domě!

TERMICKÉ SOLÁRNÍ SYSTÉMY PRO PANELOVÉ A BYTOVÉ DOMY

Na základě našich zkušeností Vám nabízíme termické solární systémy k přípravě teplé užitkové vody (eventuálně i přitápění) ve Vašem panelovém nebo bytovém domě.

Díky historicky nejvýhodnějším dotačním podmínkám na využití obnovitelných zdrojů energie pro bytové domy, jsou ekonomické přínosy solárního systému velmi zajímavé. Pro běžné panelové domy může být po započtení dotace návratnost investice již ve třetím roce jeho využívání (2-5 let). Vezmeme-li v úvahu dlouhou životnost solárního systému (kolektory mají životnost delší jak 30 let), jsou úspory za sníženou spotřebu stávajících energií velmi vysoké.

Umístění solárních kolektorů na střechu nebo fasádu domu je společně s vhodnou akumulací řešeno individuálním projektem. Pro většinu stávajících systémů k přípravě TUV a přitápění v panelových a bytových domech, lze nalézt vhodné a účinné technické řešení a propojení. Běžně lze v panelových domech do 8 pater dosáhnout (instalací kolektorů na střechu) snížení nákladů na přípravu TUV v rozsahu 35 - 55%. U menších panelových nebo bytových domů lze dosáhnout úspor vyšších (až 70%). U panelových nebo bytových domů s více patry, je vhodné využití fasádních kolektorů. Tímto řešením lze v kombinaci se střešním solárním systémem dosáhnout vyššího pokrytí solárním systémem a tedy i vyšších úspor.

 

Stáhněte si informativní leták, kde naleznete nejen fotografie skutečně realizovaných solárních systémů tohoto typu, ale i základní informace o možnostech těchto solárních systémů. STÁHNOUT

V případě zájmu o vypracování indikativní nabídky nás neváhejte kontaktovat. Stávající mimořádně výhodné dotační podmínky jsou platné do 31.3.2010.

 

 

volejte na tel.:  737 226 052 nebo 739 528 014
pište na e-mail: boranova@strobo.cz

 

 


Strojírny Bohdalice, a.s., 683 41 Bohdalice, tel.: 517 326 621, fax: 517 326 650, e-mail: sales@strobo.cz